<transcy>Geestborden, hout, papier en inkt</transcy>

<transcy>Geestborden, hout, papier en inkt</transcy>

Dit is voor sommigen een gevoelig onderwerp. Gebaseerd op bijgeloof en overlevering die van generatie op generatie is doorgegeven. Hier deel ik een paar van mijn eigen persoonlijke gedachten over Talking boards en andere waarzeggerij tools, zoals tarot, scrying boards, grids ... de lijst gaat maar door.

Hout, papier en inkt.
Dit zijn enkele van de magische hulpmiddelen van onze gemeenschap.

Tarot is een "boek" dat zijn verhaal in lagen vertelt. Lenormand geeft je die snelle toegang tot de feiten die voorhanden zijn. (Het kan griezelig bot en nauwkeurig zijn). Pratende borden, slingerborden, kristallen roosters, toverstokken, de lijst gaat maar door. Ze geven ons allemaal toegang tot het kanaliseren van onze energie en de kwantumenergie die in alles aanwezig is.
Ik geloof dat de grootste magie van binnenuit komt, "ik ben", "ik ben van plan", "ik manifesteer" ....

De bedoeling die je in deze tools stopt, is wat je eruit haalt. De woorden die je hardop uitspreekt (spreuken) sturen je focus en energie het universum in.
Overtuigingen die aan deze magische gereedschappen zijn verbonden, worden geërfd en van generatie op generatie doorgegeven, van die woorden naar onze oren - naar "wetten" of regels naar bijgeloof. Zowel het geërfde ontzag als de angst. (Regels zijn bedoeld om opnieuw te worden geëvalueerd en herschreven als ze niet langer het hoogste goed dienen)

Ik kom persoonlijk uit een plaats van liefde met al mijn creaties - het is van die plek dat de lijnen en kleuren het papier kussen, absorberen in het gewone vruchtvlees om nieuw leven te brengen. Terwijl de kleuren zich verspreiden, beginnen ze mijn kleine versie van het verhaal te vertellen dat hier voor mij was. Eentje die er nog lang na zal zijn. Als die regels in hout worden gebrand, is het nog steeds mijn versie, mijn eerbetoon, mijn ontzag voor die oude overgeërfde systemen.

Uiteindelijk hebben deze items alleen kracht omdat we ervoor kiezen om dat tastbare item onze eigen kracht te geven. Het helpt ons om onze focus te kanaliseren en onze intentie te bepalen. De kaarten kunnen je helpen toegang te krijgen tot diepere delen van je geest die misschien verborgen waren - om je te helpen met doorbraken, uiteindelijk ben jij nog steeds het werk aan het doen. We hebben allemaal een vrije wil om keuzes te maken. Kies voor liefde of angst, het is aan jou.

Persoonlijk vind ik het leuk om mijn leven in liefde te leven.​

En het schaadt niemand, doe wat u wilt. Zo boven zo beneden, zo laat het zijn.

Share this post...

Previous post Next post

Comments

Leave a comment