<transcy>Kickstarter-campagne - Zak met peers-tarot !!!</transcy>

<transcy>Kickstarter-campagne - Zak met peers-tarot !!!</transcy>

Het is bijna hier!!! Ja!

Pocket of Peers Tarot financiert op Kickstarter vanaf vrijdag 26 maart 2021 10:00 uur oosterse standaardtijd tot woensdag 21 april 2021 12:00 uur oosterse standaardtijd!

Breng me naar de campagne!

Dit is de eerste keer dat ik een crowdfundingplatform gebruik om te financieren. De reden hiervoor is dat ik een breder publiek wil bereiken en Pocket of Peers in de heilige ruimte van meer zoekers wil brengen!

Een fragment uit een persoonlijk deel van het verhaal, van de kickstarter-campagnepagina:

Pocket of Peers heeft zichzelf geopenbaard in een tijd in mijn leven dat ik afscheid moest nemen van gevestigde routines; het sluiten van mijn privé-tattoo-studio op afspraak vanwege de pandemie; wat me dwong om op pauze te drukken bij een persona die ik 18 jaar heb gecultiveerd. Tekenen voor anderen maakte deel uit van mijn dagelijkse leven als tatoeëerder - het paste bij mijn ochtendkoffie. De rustige momenten in de vroege ochtend die de toon zetten en de onderwerpen voor de dag die zich ontvouwt. Nu ik niet langer zo'n nauwe ruimte met anderen deelde, werd de tekening voor mij: zelfbediening en tegelijkertijd mijn gezond verstand redden in deze onzekere tijden.

Begin waar je bent ... Door mezelf voor te stellen als de 8 van Pentakels; als ik de traditionele RWS-kaart zou vervangen door een scène uit mijn leven - hoe zou dat eruit zien? Toen ik een lijst samenstelde, beginnend met goede vrienden / familie en vervolgens uitlopend naar collega's, kennissen en leraren, vroeg ik hen wie ze mochten belichamen als ze een archetype uit de Tarot aan hun leven zouden toewijzen. Dat was het, het project had een oorsprongspunt, onthulde de Dwaas. Zo begon dit project ... ”
Wat is een kickstarter?
Kickstarter is een alles of niets crowdfundingplatform. In wezen heb ik een idee voor een product, in dit geval een tarotdeck, en ik presenteer het idee aan het publiek in de hoop dat zij het ook leuk zullen vinden. Geld toezeggen om het idee te helpen fysieke vorm te krijgen in ruil voor trapsgewijze beloningen. Het is alles of niets.
Dit betekent dat als ik mijn oorspronkelijke financieringsdoel niet bereik, het kaartspel opnieuw moet worden geëvalueerd om het in fysieke vorm te brengen. Wanneer het volledig is gefinancierd, wordt er tot 21-4-21 geen geld van de geldschieters geïnd. Op dat moment wacht ik op de overdracht van fondsen van Kickstarter en begin ik met het produceren van de decks, reisgidsen, tassen, tegels en stretchdoelen.
We maken de tegels en enkele stretchdoelen in huis. Moonlit Faye gaat de Peer Pack-tassen maken en ik heb mijn drukkerij al stand-by om de productie te starten.
Zodra we de decks, handleidingen en de andere componenten hebben ontvangen, beginnen we met het verzenden van beloningen naar u, de donateurs!
* De geschatte levering van de beloning is september 2021, maar het zal hopelijk eerder zijn. Ik heb een extra buffer toegevoegd vanwege covid-19 en vertragingen bij de douane.
Hier is een voorproefje van alle beloningsniveaus:
1-core klassen Deck en digitale gids van $ 48 (alle beloningen krijgen de digitale link)
2: Studiezaal $ 63 Deck, Physical Guidebook
3: Extra krediet $ 111 - 2 dekken met 1 fysieke gids
4: Studiepartners $ 123-2 dekken en 2 fysieke handleidingen
5: Peer-pakket $ 200 Deck, Physical Guidebook en Moonlit Faye-conferentiekoffer (beperkt tot 33 Backers)
6: Keuzevakken $ 450 Deck, Physical Guidebook en set genummerde Ltd Ed. Tarot-tegels (beperkt tot 22 donateurs)

Share this post...

Previous post Next post

Comments

Leave a comment