Anda Styrelser, Trä, Papper och Bläck

Anda Styrelser, Trä, Papper och Bläck

Detta är ett känsligt ämne för vissa. Baserat på vidskepelse och lore gått i arv genom generationer. Här delar jag några av mina egna personliga tankar om att Prata styrelser och andra spådom verktyg, till exempel tarot, scrying styrelser, elnät... listan kan göras lång.

Trä, Papper och Bläck.
Dessa är några av de magiska verktyg i vårt samhälle.

Tarot är en "bok" som berättar sin historia i lager. Lenormand ger dig en snabb kanal till fakta på hand. (Det kan vara kusligt trubbig och korrekt). Pratar styrelser, pendel styrelser, crystal nät, Stavar, listan kan göras lång. De ger oss en möjlighet att kanalisera vår energi och quantum energi som finns i allt.
Jag tror den största magic kommer från inom, "jag är", "jag Tänker", "jag manifest"....

Den avsikt som du lägger i dessa verktyg är vad du får ut av dem. De ord du talar högt (trollformler) skicka din fokus och energi i universum.
Föreställningar som är knutna till dessa magiska verktyg är ärvt och som gått i arv från generation till generation, från dessa ord till våra öron - att "lagar" eller regler för vidskepelse. Den ärvda vördnad liksom rädsla. (Reglerna är avsedda att ses över och skrivas om de inte längre kan tjäna det högsta goda)

Jag kommer själv från en plats av kärlek med alla mina skapelser - det är från denna plats som linjer och färger puss papper, absorberas i vanligt massa för att få nytt liv. Färgerna sprida sig, de börjar med att berätta för min lilla version av historien som var här innan mig. En som ska vara här för länge sedan. När dessa rader för att få bränns i trä, det är ändå bara min version, min hyllning, min vördnad för de gamla ärvda system.

I slutet av dessa objekt endast har makt på grund väljer vi att ge vår egen makt till att materiella objekt. Den hjälper oss att kanalisera våra fokusera och ställa vår avsikt. Korten kan hjälpa dig tillgång till djupare delar av ditt sinne som kan ha varit dolda för att hjälpa dig med genombrott, i slutändan är det ändå du som gör arbetet. Vi alla har fri vilja att göra sina val. Välj kärlek eller rädsla, det är upp till dig.
❤︎
Jag personligen gillar att leva mitt liv i kärlek. 🙏🏻

En it harm none, gör som ni vill. Som ovan så nedan, så flisan det vara.

Share this post...

Previous post Next post

Comments

Leave a comment