Kickstarter - Kampanj- Ficka av Kamrater Tarot!!!

Kickstarter - Kampanj- Ficka av Kamrater Tarot!!!

Det är NÄSTAN HÄR!!! Yay!

Pocket av Kamrater Tarot kommer att vara stöd på Kickstarter från fredag den 26 Mars 2021 10:00 eastern standard time til onsdag 21 April, 2021 12:00 eastern standard time!

Ta mig till Kampanjen!

Detta är första gången jag använder en crowdfunding plattform för att finansiera. Anledningen till detta är att jag vill kunna nå en bredare målgrupp och få Pocket av Kamrater till den heliga utrymme för fler arbetssökande!

Ett utdrag från en personlig del av historien, från kickstarter-kampanj-sida:

"Pocket av Kamrater visade sig att under en tid i mitt liv när jag var tvungen att säga adjö till fastställda rutiner; att stänga min privata tid-endast tatuering studio på grund av pandemin, som tvingade mig att trycka på paus på en persona jag tillbringade 18 år att odla. Ritning för andra var en del av mitt vardagliga liv, är att en tatuering konstnär—det gick med mitt morgon kaffe. Lugn tidig morgon stunder som sätter tonen och ämnen för utvecklandet dag. Nu när jag inte längre dela så nära utrymme med andra, ritningen blev för mig: själv tjäna samtidigt spara mitt förnuft i dessa osäkra tider.

Börja där du är... Genom att föreställa mig själv som 8 av Pentacles; om jag skulle ersätta den traditionella RW-kort med en scen ur mitt liv— vad skulle det se ut? Att sammanställa en lista som börjar med nära vänner/familj, då porlande ut till kollegor, bekanta och lärare, frågade jag dem som de kan innebära om de var för att tilldela en arketyp från Tarot till deras liv. Det var det projektet hade som utgångspunkt, Dåren avslöjas. Så startade det här projektet...."
Vad är en Kickstarter?
Kickstarter är en allt eller inget crowdfunding plattform. I botten har jag en idé till en produkt, i detta fall en tarot-kortlek, och jag presenterar idén till allmänheten i hopp om att de kommer att gilla det också. Att utlova pengar för att hjälpa idé möta fysisk form i utbyte för differentierad belöningar. Det är allt eller inget.
Vilket innebär att om jag inte når mitt första finansiering mål då däcket kommer att omvärderas om hur att föra den till fysisk form. När det är fullt finansierad, då inga medel samlas in från sponsorer tills 4/21/21. Samtidigt som jag väntar på överföring av medel från Kicken och börja med att få de däck, guideböcker, väskor, brickor, och sträcka mål som produceras.
Vi skapar plattor och lite stretch mål i huset. Månljus Faye kommer att kunna skapa Peer-Pack påsar, och jag har redan ett tryckeri på standby för att starta produktion.
Så fort vi får de däck, guideböcker, och den andra komponenter vi kommer att börja levereras belöningar till dig, tillskyndarna!
 
*Uppskattad belöning leverans är September 2021, men det ska förhoppningsvis vara förr. Jag har lagt i en extra buffert på grund av covid-19 och förseningar i tullen.
Här är en sneak peak på alla belöning nivåer:
1-Core - Klasser - $48 Däck och Digital Guidebok (Alla belöningar få den digitala länk)

2: Studera Hall- $63 Däck, Fysiska Guidebok

3: Extra Kredit- $111 - 2 Kortlekar med 1 Fysisk Guidebok

4: Undersökning Partner- $123 - 2 Däck & 2 Fysiska Guideböcker

5: Peer-Pack- $200 Däck, Fysiska Guidebok och Månbelysta Faye konferens fall (begränsat till 33 Uppbackare)

6: Tillval- $450 Däck, Fysiska Guidebok och uppsättning av numrerade Ltd Ed. Tarot-Plattor (Begränsad till 22 Spelare)

Share this post...

Previous post Next post

Comments

Leave a comment